Categorie
-
Waardering

Zomerartikelen

Zomerartikelen

Nu de temperaturen in de zomers steeds verder oplopen, hebben onze katten het natuurlijk ook een stuk warmer. Met temperaturen boven de 30 graden is het in de zon vaak erg warm, vooral voor katten die veel rondlopen en spelen. Zomerartikelen zijn gemaakt om je katten koud te houden in de zomer!

 

Zomerartikel voor je kat koud houden

Er zijn een aantal manieren waarop je de kat koud kan houden in de zomer. Als je een airco thuis hebt is het natuurlijk voor de kat ideaal om in een gekoelde ruimte te liggen waar de airco aan staat. Niet iedereen heeft een airco. Een koude plek in je huis is ideaal, maar met extreme temperaturen is het natuurlijk mogelijk dat ook het huis redelijk warm is.

Als je lekker buiten wilt liggen met je kat kan je bijvoorbeeld heerlijk gebruik maken van een coolkeeper mat. Deze matjes zorgen ervoor dat je katten koud blijven. Je kan de mat heerlijk in de vriezer of in koelkast voor een paar uur, en wanneer je deze eruit haalt blijft deze lekker koud.

Ook heb je andere accessoires zoals een halsband. Deze kan je ook koelen wat erg makkelijk is voor je kat. Zo kan je ook in de warme dagen ervoor zorgen dat je de kat lekker op temperatuur kan houden. Ze zijn erg gemakkelijk om te gebruiken en zeker aan te raden als je merkt dat je huisdier last heeft van de extreem hoge temperaturen in de zomer, of voor een dagje naar het park of strand!