Categorie
-
Waardering

Verzorgen

Je wilt natuurlijk dat jouw kat de juiste verzorging krijgt. Dat is niet meer dan logisch. Een kat is goed schoon op zichzelf maar soms is het wel nodig om hem of haar ermee te helpen. Je kunt dan een heerlijke shampoo aanschaffen waarmee je de kat kunt wassen bij katten123.nl

Niet alleen een lekkere shampoo is fijn voor de kat. Er zijn zeker nog meer verzorgingsproducten die wij speciaal voor jouw kat kunnen aanleveren. Wij hebben deze in verschillende geuren zodat je zo nu en dan eens kunt wisselen. Na het wassen kan je ook nog gebruik maken van een heerlijke katten parfum welke je op de vacht kunt spuiten. Zo is jouw kat weer helemaal op en top verzorgd en ruikt hij of zij weer heerlijk. Ook voor een kitten hebben wij speciale vachtverzorging die je kunt gebruiken.

Verzorging voor je kat

Zo hebben wij in ons assortiment bijvoorbeeld een kattenshirt. Nu zal je misschien denken “ik ga mijn kat geen shirt aantrekken” maar soms is dat juist wel iets wat je kunt overwegen. Is jouw kat vaak angstig en wil je hem of haar geen medicijnen toedienen? Dan kan dit best een goed hulpmiddel zijn voor jouw kat die bang is voor vuurwerk bijvoorbeeld.

Voorkom nare geurtjes

Nare geurtjes van de kat heb je natuurlijk helemaal geen zin in. Daar hebben wij dan ook de juiste middelen voor in ons assortiment namelijk de geur verwijderaar.

Wil jij de vacht van je kat goed verzorgen dan kun je overwegen om een verzorgingslotion voor de kat aan te schaffen. Even de nageltjes knippen? Daar hebben wij de nagelknipper voor katten in ons assortiment zitten.

Heeft jouw kat last van wondjes of heeft het een operatie ondergaan dan kun je bij ons een beschermkraag verkrijgen welke geschikt is voor katten.

Bij katten123.nl ben je op de juiste plaats voor de verzorging van jouw kat.