Categorie
-
Waardering

Krabben

Kattenmeubels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van hele grote krabpalen tot kleinere krabplanken waar je kat lekker zijn of haar nagels aan kan scherpen. In ons assortiment vind je een ruime keuze aan mooie en goedkope kattenmeubels die je in jouw huis kunt plaatsen zodat jouw kat er gebruik van kan maken.

De verschillende soorten kattenmeubels zijn in diverse kleuren en maten verkrijgbaar. De meeste kattenmeubels zijn voorzien van sisal touw waar ze dan fijn hun nagels aan kunnen scherpen. In ons assortiment hebben wij ook diverse krabplanken die gemaakt zijn van karton. Deze kun je tegen de muur bevestigen maar er zijn er ook die je gewoon neer kunt leggen.

Wat is het nut van een kattenmeubel?

Een kattenmeubel is niet alleen een stukje decoratie in je huis maar heeft als grootste functie om jouw kat wat bescherming te bieden. Een heerlijk plekje waar hij of zij zich even kan terugtrekken en kan slapen. Een kat houdt ervan dat er een rustig plekje dat is iets wat de meeste kattenmeubels wel kunnen bieden.

De krabpaal

Tevens is het heel erg belangrijk dat de kat een plek heeft om de nagels aan te scherpen. Juist omdat je het wilt voorkomen dat dit aan je meubels gaat gebeuren. Dit is dan ook de perfecte reden om jouw mooie en voordelige kattenmeubel bij ons te bestellen. Het in elkaar zetten van het kattenmeubel gaat als vanzelf. Zeker met de complete tekening die erbij zit zal dit een fluitje van een cent zijn. Heb jij al een keuze kunnen maken uit het assortiment wat wij jou aanbieden? Wij zorgen er dan zo snel mogelijk bij dat het geweldige kattenmeubel van jouw keuze bij jou thuis afgeleverd zal gaan worden en jij het een mooi plekje bij jou in huis kunt geven.