Categorie
-
Waardering

Kattenluiken

Wanneer je een kat hebt en je wilt dat deze ook gewoon lekker buiten kan komen dan is het verstandig om je tuin of je balkon enige bescherming te geven. Zeker wanneer je niet wilt dat de kat verder kan dan is dat een hele goede oplossing. Dit kan je doen met een net voor katten. In je deur kan je een kattenluik plaatsen zodat je niet elke keer de deur open en dicht hoeft te doen voor je kat

Kattenluiken zijn ontzettend fijn wanneer je wilt dat de kat zelf kan bepalen wanneer hij of zijn naar buiten gaat en waar naar binnenkomt. Met onze kattenluiken is het verleden tijd om elke keer op te hoeven staan om jouw kat binnen te laten of naar buiten te laten gaan. De kattenluiken zijn eenvoudig te monteren.

Je kat op het balkon

Met een kattennet kan jij je balkon of je tuin afzetten zodat de kat niet verder kan komen. Zo bied jij je kat toch een plek om lekker naar buiten te kunnen maar kan hij of zij niet verder dan dat jij wilt dat ze gaat. De netten voor de kat zijn op een eenvoudige manier te monteren. Het bied jou wat rust en je kat de bescherming die jij wilt.

Je kattenluik is stuk

Heb je vervangende dingen nodig voor het kattenluik dan kun je die ook vinden bij katten123.nl zoals bijvoorbeeld de flappen die in een kattenluik passen. Wij hebben deze ook in het assortiment zitten. Zo heb je bij ons alles onder 1 dak. Wanneer jij ze bij ons bestelt zorgen wij dat het zo snel mogelijk bij jou in huis is zodat jij ze kunt gaan bevestigen en jouw kat lekker vrij rond kan scharrelen. Ben jij al klaar voor de zonnige dagen samen met je poezenbeest buiten door te brengen?